Ești român, locuiești în Diaspora și vrei să semnezi pentru candidatul la Președinție al Alianței 2020 USR PLUS, Dan Barna?

Având în vedere ca ne-ai ajutat și în trecut, ne punem toate speranțele în tine și de data aceasta! Avem încredere în implicarea ta!

Este nevoie de 300.000 de semnături strânse până la data de 15 septembrie,  pentru a putea candida.

Caută cel mai apropiat eveniment de strâns semnături pe harta de mai jos și semnează!

Sau descarcă Lista de semnături și Ghidul de completare, semnează și contactează USR Diaspora prin e-mail la [email protected] pentru a afla următorii pași.

În cazul în care ai o listă completată, sau mai multe, iar în zona ta nu este nimeni să le colecteze le poți expedia la urmatoarea adresă Bulevardul Aviatorilor nr 9, sector 1, București, 011852. Data limită până la care acestea trebuie să ajungă la sediu este de 18 Septembrie.

Dacă doriți să fiți la curent cu evenimentele dedicate strângerii de semnături din Diaspora vă rugăm să urmăriți pagina pentru evenimente a USR Diaspora.

Harta evenimentelor de strângere de semnaturi:

Fii Informat!

Află tot ce trebuie să știi despre Alegerile Prezidențiale!

Donează pentru democrație.

Îți mulțumim ca ești alături de noi și vrei să ne susții pentru o Românie dezvoltată și liberă, printr-o donație pentru activitatea filialei Uniunii Salvați România a romanilor de peste hotare, USR Diaspora.

Te rugăm să ne lași datele de contact și un reprezentant USR Diaspora te va contacta și îți va trimite modalitățile de a dona pentru USR Diaspora.

Împreună schimbăm România!