Ionuț Aionițoaei - USR Diaspora
Ionuț Aionițoaei

Ionuț Aionițoaei

Candidat Camera Deputaților

Ionuț Aionițoaei este din 2017 Coordonator de Echipă în cadrul Comisiei Europene, unde alătri de echipă, lucrează la următoarea generație de sisteme de analiză pentru Direcția de Resurse Umane și Securitate, folosind technologiile de ultimă oră prin folosirea de statistici avansate, modele predictive, și învățare automată/inteligență artificială.

Ca pregătire, Ionuț deține uin master în Management superior în IT, un master în Managementul de Proiect, este licențiat în informatică, certificat în managementul serviciilor IT(ITL), auditor de terță parte pe Securitatea Informațiilor, precum și alte certificări în domeniu. Este certificat și în alte activități, de management în turism și management în domeniul medical.

Ionuț s-a specializat în proiecte transformaționale și este un facilitator al transformări digitale pentru clienți din mediul corporațiilor sau guvernamental. Îi ajută pe aceștia să își crească maturitatea operaționașă, să depășească provocările și să îmbrățișeze schimbarea oferită de transformarea digitală.

Ionuț este în zona de digitalizare de aproape 20 de ani. A condus un start-up IT in Iași între 2006-2010, a lucrat în 2016-2017 în guvernul României pe partea de digitalizare a administrației centrale. Înainte de a-și începe misiunea ăn cadrul Comisiei Europene în 2017 a oferit consultanță în zona de Audit, Mentorat, Management Operațional, Management de Proiect, Management de risc, Acțiune Externă, Guvernul României, Corpul de control al Prim-Ministrului României, și corporații precum Fujitsu, Proximus Belgia și alții.

CV Ionuț Aionițoaei

Program Politic Ionuț Aionițoaei

Alți membri

Pamela Chiricheu

Pamela Chiricheu

Candidată Camera Deputaților
Iulian Lorincz

Iulian Lorincz

Candidat Camera Deputaților
Simina Tulbure

Simina Tulbure

Candidată Camera Deputaților
Georgian Catrina

Georgian Catrina

Candidat Camera Deputaților