USR Diaspora este cea mai mare filială USR, atât ca număr de oameni cât și ca întindere în lume. Totodată USR Diaspora constituie un pilon de bază pentru strângerea de semnaturi în cadrul Inițiativei Cetățenești Fără Penali În Funcții Publice.

Ești român, locuiești în Diaspora și vrei să susții inițiativa cetățenească Fără Penali în Funcții Publice? Caută cel mai apropiat voluntar și întreabă-l cum poți susține inițiativa printr-o semnătura. Sau devino chiar TU voluntar al inițiativei, instruieste pe alții și adună semnături. Fiecare semnătură contează! Fiecare voluntar este vocea ce strigă tare că România vrea #FaraPenali la guvernare!

Dacă doriți să fiți voluntar pentru strângerea de semnături, vă rugăm să trimiteți un email pe urmatoarea adresă de e-mail:
diaspora@usr.ro

Dacă doriți să fiți la curent cu evenimentele dedicate strângerii de semnaturi din Diaspora vă rugăm să urmariți pagina pentru evenimente a USR Diaspora:

Cum se folosește harta

Puteți folosi harta pe computer, telefon sau tabletă.

• Pentru a căuta locațiile de colectare semnături cât și detaliile voluntarilor dați clic pe orice  mini-indicator sau atingeți-l dacă folosiți un telefon mobil sau o tabletă.
  • Pentru a mări o anumita zonă/țară dați dublu-clic pe zona respectiva sau dați click pe semnul “+” situat în partea stânga-jos a hartei.

Spune familiei și prietenilor!

Ne trebuie cât mai multe semnături, aşa că te rugăm să vorbeşti cu prietenii, familia şi vecinii tăi să completeze şi ei formularul. Semnăturile lor trebuie să fie originale. NU semnaţi în locul altei persoane!