USR Diaspora, alături de partenerii de alianță, s-au luptat pentru deschiderea mai multor secții de vot în diaspora și vor asigura apărarea votului trimițând delegați în birourile electorale din străinatate.

Mai jos vă oferim locația celor 835 de secții de vot din diaspora pentru alegerile prezidențiale, care se vor desfășura între 8-10 noiembrie, pentru primul tur, și 22-24 noiembrie, pentru cel de-al doilea.

Secțiile vor fi deschise în intervalele orare de mai jos:

Vineri: 12 – 21 ora locală

Sâmbată: 7 – 21 ora locală

Duminică: 7 – 21 ora locală

Vă invităm să identificați secția cea mai apropiată și să votați din timp, pentru a va asigura de un proces de votare în condiții cât mai bune!

Votul vostru contează!

Împreună schimbăm România!

Dacă permiteți localizarea, harta se va centra pe locația dumneavoastră. Pentru a naviga pe hartă, folosiți (+/-) pentru zoom, din colțul dreapta jos, sau apăsați pe grupurile de secții (bulinele albastre). Pentru a găsi drumul spre secție, apasați pe locație(cuiele roșu-albastru) și click pe ‘Direcții spre locație’.

În fiecare zi, USR face demersuri pentru a sprijini România să devină mai onestă, echilibrată și dezvoltată, iar unul dintre pași este asigurarea unor condiții de votare demne pentru românii din diaspora, la care am contribuit prin campania #stopcozilavot!

Însă pentru a deveni mai prosperă si democratică, România are nevoie ca fiecare dintre noi să își exercite dreptul de vot!

În noiembrie 2019 sunt urmatoarele alegeri cruciale pentru viitorul României deoarece vom vota, inclusiv in secțiile de votare din diaspora, pentru alegerea Președintelui, despre care puteți afla mai multe aici.

Dacă doriți să vă înscrieți ca delegat într-o secție de vot din diaspora pentru alegerile prezidențiale, puteți face lucrul acesta aici.